Servicii de Curatenie Profesionala

De-a lungul timpului si mai ales datorita diversitatii proiectelor in care au fost implicate echipele Bromar Expert au devenit specialziate in diverse tipuri de servicii de curatenie profesionala. Periodic desfasuram teste de procedură şi training-uri de specialzare pentru fiecare tip de serviciu de curatenie profesionala în parte. Avem, astfel garantia ca echipele noastre vor fi întotdeauna în pas cu evoluţiile tehnologice.

Ne-am specializat in:

Curatenie birouri

Cele peste 50 de cladiri de birouri in care ne facem simtita prezenta ne stau drept garantie a calitatii serviciilor de curatenie pentru birouri. Cu echipe spacializate pe acest serviciu, cu bunavointa si echipamentele potrivite, Bromar Expert este gata sa se ocupe de biroul tau pentru a le putea oferi colegilor tai un mediu de lucru placut.

Mediul de lucru reprezinta pentru multi dintre angajati este o a doua casa. Acestia petrec in medie 8h/zi, in care isi desfasoara activitatea. Pentru a obtine un nivel maxim de randament din partea acestora s-a dovedit ca locatia in care se afla trebuie sa fie dotata corespunzator si sa prezinte un nivel de igienizare corespunzator. Echipele noastre s-au specializat in acest segment gratie experientei dobandite in livrarea serviciului de curatenie birouri.

Echipamentele si tehnologiile folosite de Bromar Expert se afla in conformitate cu standardele europene de siguranta. Astfel toate solutiile folosite de colegii nostri in procesul de curatenie pentru birouri sunt 100% sigure si testate pentru a nu-i pune pe angajatii dumneavoastra in pericol.

Nu trebuie sa va faceti griji privind alergiile sau reactiile adverse. Pentru a elimina orice fel de pericol, Bromar Expert dispune de echipe pregatite la orice ora sa efectueze tot ce tine de curatenia completa a birourilor dumneavoastra.
Biroul reprezinta un factor care impacteaza viitorul unei afaceri de succes. Pe langa randamentul ridicat pe care-l ofera angajatilor ce lucreaza intr-un birou curat, aspectul curat al unui birou intretinut joaca un rol important atunci cand intampinati un client sau un partener de afaceri.

Curatenie spatii comerciale

Spatiile comerciale necesita o atentie sporita atunci cand vine vorba de curatenie. Multe dintre acestea sunt tranzitate zilnic de un numar ridicat de persoane, ce genereaza un nivel crescut de murdarie. Pentru a face fata acestor situatii, Bromar Expert gestioneaza o echipa dedicata serviciului de curatenie pentru spatiile comerciale.

Servicii de curatenie spatii comerciale – Urmarind un obiectiv comercial locatiile de acest tip, fie ca vorbim de mall-uri, supermarket-uri sau complex de magazine, sunt tranzitate zilnic de un flux ridicat de persoane. Dimenisiunile extinse atrag dupa sine cerinte specifice in ceea ce priveste aceste locatii. Curatenia unui spatiu comercial atrage dupa sine o adevarata desfasurare de forte.

Din acest motiv Bromar Expert vine cu o solutie complexa pentru a duce la bun sfarsit serviciul de curatenie spatii comerciale, cu o serie de echipe numeroase, atent instruite pentru a-si atinge obiectivul: o locatie curata si sigura.
Echipamentele si tehnologiile folosite de Bromar Expert se afla in conformitate cu standardele europene de siguranta. Astfel toate solutiile folosite de colegii nostri in procesul de curatenie pentru spatiile comerciale sunt 100% sigure si testate pentru a nu pune in pericol persoanele aflate in interiorul acestor cladiri.

Intregul proces de igienizare are la baza o strategie de actiuni, bine stabilita si pusa la punct de superivizorii echipelor. Atentia la detalii in cazul acestui serviciu, ne-a adus de-a lungul timpului numeroase proiecte pe care le-am finalizat cu brio.

Curatenie dupa constructor

Constructia unui imobil sau pur si simplu o modificare a spatiului actual lasa in urma cantitati mari de murdarie si reziduri. Bromar Expert va ajuta in acest caz cu un serviciu complet de curatenie dupa constructor cu ajutorul echipei dedicate acestui segment. Ne ocupam de la igienizarea zonei pana la transferul deseurilor in spatiile amenajate.

Constructia unei cladiri sau extinderea acesteia, presupune inca din faza de planificare, gasirea unei solutii privind curatenia. Bromar Expert va ajuta sa gasiti aceasta solutie mai rapid si mai usor cu un serviciu complet de curatenie dupa constructor.

Pentru a facilita acest tip de serviciu, Bromar Expert a investit resurse importante in dotarea cu echipamente si substante speciale a echipelor responsabile pentru acest tip de serviciu. Echipamentele si tehnologiile folosite de Bromar Expert se afla in conformitate cu standardele europene de siguranta. Astfel toate solutiile folosite de colegii nostri in procesul de curatenie dupa constructor sunt 100% sigure si testate pentru a nu pune in pericol persoanele care se vor bucura de noua locatie.

Realizat cum trebuie, procesul de curatenie dupa constructor are ca obiectiv eliminarea completa a urmelor de praf, vopsea sau ciment, indiferent de dimensiunea acestora. Echipele Bromar Expert s-au specializat de la proiect la proiect pentru a va oferi exact ceea ce aveti nevoie pentru a va putea bucura cat mai repede de noua dumneavoastra locuinta.

Substantele folosite de colegii nostri va asigura eliminarea completa a urmelor lasate de constructori, fara a fi nevoie de interventia dumneavoastra pentru a finisa. Suntem pregatiti sa va oferim un serviciu complet de curatenie indiferent de complexitatea proiectului: apartamente, blocuri, hale industriale, spatii comerciale, anexe.

Curatenie spatii exterioare

Fie ca vorbim de curti, trotuare, alei sau terase, Bromar Expert are o echipa dedicata acestui tip de serviciu de curatenie spatii exterioare. Cu echipamente noi si materiale de calitate, Bromar Expert vine in ajutorul dumneavoastra pentru a putea avea un spatiu curat si mai ales primitor atat in interior cat si in zona exterioara.

Asemeni fatadelor si a peretilor exteriori ai cladirilor, spatiile exterioare joaca un rol important in intregirea imaginii de ansamblu a unui imobil. Noi, la Bromar Expert ne-am mobilizat si am pregatit o serie de echipe care sa se ocupe de mentinerea cladirii dumneavoastra prin intermediul serviciului de curatenie spatii exterioare.

Pentru a facilita cu usurinta acest tip de serviciu, Bromar Expert a investit resurse importante in dotarea cu echipamente de ultima generatie:

• masini automate de maturat
• aspiratoare de frunze
• dispozitive de curatare prin presiune ( cu aer comprimat/apa)
• dispozitive de uscare rapida

Echipamentele si tehnologiile folosite de Bromar Expert se afla in conformitate cu standardele europene de siguranta. Astfel toate solutiile folosite de colegii nostri in procesul de curatenie pentru spatiile exterioare sunt 100% sigure si testate pentru a nu pune in pericol persoanele care tranziteaza aceste zone.

Spatiile exterioare, indiferent de dimensiunea si suprafata acestora, se afla in permanenta in contact cu schimbarile naturale, fie ca vorbim de ploi de vara, furtuni, depuneri sau zapada. Pentru a mentine aceste suprafete curate si primitoare e nevoie de o atentie sporita asupra zonei de curatenie si igienizare.

Curatenie fatade & Alpinisti Utilitari

Exteriorul unei cladiri impacteaza intotdeauna. Pentru a putea avea mereu o cladire care sa straluceasca si mai ales care sa iasa in evidenta, Bromar Expert a specializat o echipa pentru acest serviciu de curatenie fatade, in care alpinistii utilitari au in responsabilitate curatenia profesionala a suprafetelor de sticla care imbraca cladirea.

Curatenie fatade & Alpinisti Utilitari – Exteriorul unei cladiri impacteaza intotdeauna. Pentru a putea avea mereu o cladire care sa straluceasca si mai ales care sa iasa in evidenta, Bromar Expert a specializat o echipa pentru acest serviciu de curatenie fatade, in care alpinistii utilitari au in responsabilitate curatenia profesionala a suprafetelor de sticla care imbraca cladirea.

Pentru a facilita cu usurinta acest tip de serviciu, Bromar Expert a investit resurse importante in dotarea cu echipamente si substante speciale a echipelor responsabile pentru acest tip de serviciu. Echipamentele si tehnologiile folosite de Bromar Expert se afla in conformitate cu standardele europene de siguranta. Pentru a putea desfasura in conditii depline de siguranta acest serviciu, Bromar Expert dispune de echipe formate din alpinisti utilitari.

Curatarea si intretinerea fatadelor prezinta un rol important in imaginea cladirii si a business-ului care se afla in interior. Impactul unei fatade curate si stralucitoare se simte atat si in zona angajatilor ce isi desfasoara activatatea in cadrul cladrii.

Lumina trece mai usor printr-un geam curat iar acest lucru le poate influenta starea generala de sanatate, vitalitatea si productivitatea. Spatiile de lucru iluminate atractiv si eficient te vor ajuta sa recrutezi si sa retii angajati de top.
Un aspect important privind curatarea fatadelor este legat tot de lumina care patrunde mai usor in interiorul cladirii. Iluminatul natural poate avea un efect benefic si in zona costurilor cu energia electrica consumata de sistemele clasice: becuri, neoane, led-uri, etc.

Curatenie la domiciliu Bucuresti

Spatiul tau e cel mai important mediu pentru tine si activitatea ta. Chiar daca nu esti prezent mereu, cel mai important e sa ai un mediu curat si igienizat complet. Bromar Expert va avea grija de locuinta ta asa cum se cuvine cu ajutorul echipelor dedicate serviciului integrat de curatenie la domiciliu.

Serviciul de curatenie la domiciliu in Bucuresti a fost creat ca urmare a unei nevoi aparute in viata oamenilor ce isi petrec timpul in capitala Romaniei. Aglomeratia, lipsa timpului si aparitia oboselii au fost intelese de Bromar Expert care a format in timp echipe dedicate serviciliului de curatenie la domiciliu.

Pentru o mai buna segmentare a acestei zone, Bromar Expert vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta gandita pentru a acoperi orice tip de nevoie:

Pachetul standard

• Garsonieră (maxim 35 mp) – 400 lei
• Apartament 2 camere (36 mp – 50 mp) – 525 lei
• Apartament 3 camere (51 mp – 70 mp) – 650 lei
• Apartament 4 camere (71 mp – 90 mp) – 820 lei
• Peste 91 mp – 9.5 lei / mp

Pachet premium

• Garsonieră (maxim 35 mp) – 490 lei
• Apartament 2 camere (36 mp – 50 mp) – 650 lei
• Apartament 3 camere (51 mp – 70 mp) – 840 lei
• Apartament 4 camere (71 mp – 90 mp) – 1040 lei
• Peste 91 mp – 11.5 lei / mp

In cadrul pachetului premium, diferenta de pret este justificata printr-un plan personalizat discutat in prealabil cu beneficiarul proiectului. Personalizarea consta intr-o serie de servicii suplimentare dedicate:

• posibilitatea efectuarii serviciului de curatenie in weekend
• curatarea frigiderului
• curatarea cuptorului
• curatarea cuptorului cu microunde
• curatarea bibliotecii
• alte servicii

*Preturile afisate nu contin TVA si pot fi modificate in functie de specificitatea solicitarilor.
Echipamentele si tehnologiile folosite de Bromar Expert se afla in conformitate cu standardele europene de siguranta. Astfel toate solutiile folosite de colegii nostri in procesul de curatenie la domiciliu in Bucuresti sunt 100% sigure si testate pentru a nu pune in pericol persoanele care locuiesc in domiciliul igienizat.
Procesul de curatenie la domiciliu este unul complex, care cuprinde o serie de pasi pe care echipele noastre ii urmeaza. Aceste etape au rolul de a elimina toate urmele de murdarie si de a lasa in urma o aroma si un aspect placut.

Ce responsabilitati are echipa noastra de servicii de curatenie la domiciliu in Bucuresti?

• Indepartarea panzelor de paianjen;
• Spalarea gresiei, faiantei, oglinzilor, chiuvetelor si a bateriilor;
• Dezinfectarea, igienizarea si odorizarea grupurilor sanitare;
• Tratarea mobilei si a echipamentelor de birou cu solutie antistatica;
• Stergerea prafului de pe jaluzele, pervaze, balustrade etc.;
• Dușurile/cada curățate și dezinfectate: Cabinei si cazii de duș li se acordă o atenție deosebită;
• Curatarea obiectelor electrocasnice;
• Curatarea obiectelor de decor;
• Spalarea geamurilor si tocurilor;
• Curatarea corpurilor de iluminat;
• Curatarea caloriferelor si a aparatelor de aer conditionat;
• Degajarea gunoiului menajer;
• Aspirarea si spalarea pardoselilor;
• Completarea dispenserelor cu hartie igienica, servetele de hartie, sapun lichid/solid (doar la cerere);
• Aerisirea si odorizarea incaperilor;
• Aspirarea si spalarea prin injectie-extractie sau monodisc cu spuma uscata a covoarelor, a mochetelor si a tapiteriilor (doar la cerere).

S.C BROMAR EXPERT CONSULTING SRL ofera toată paleta serviciilor de curatenie, dezinsectie, deratizare si dezinfectie si se adresează unei game largi de beneficiari din diverse sfere de activitate.
Serviciile se executa prin agenti de curatenie, dezinsectie, dezinfectie si deratizare, bine instruiti,calificati si dotati cu echipament conform legilor in vigoare.