Parerile Clientilor Nostri

„Sunt mamica unui bebelus de 3 luni si am avut neplacuta surpriza sa descopar o multime de gandaci de bucatarie… Am zis ca nu-i adevarat. Am gasit pe net aceasta firma si i-am chemat pentru a face dezinsectie. Am scapat de problema extrem de repede si, mai mult de atat, nici nu au mai aparut de atunci si sunt deja 4 luni de la dezinsectie!”

Clara Abagiu

„Vi-i recomand pe cei de la Bromar Cleaning cu cea mai mare caldura si incredere… Oameni amabili, profesionisti in tot ceea ce fac… Au rezolvat problema cu o dezinfectie rapid, cu rezultate pe termen lung.”

Marius Damian

„Nu va puteti imagina ce cosmar am avut din cauza unor soareci, imediat dupa ce ne-am mutat la o vila cumparata dupa ani de munca si vise. Cosmar: o familie de soareci locuia deja acolo. Cineva mi-a recomanda firma Bromar Cleaning si am zis sa incerc. Totul s-a rezolvat rapid si eficient. Acum sunt cu adevarat linistit, stiind ca noi suntem sigurii care locuiesc in casa.”

Bogdan Ilinca

„Am cautat o firma de curatenie serioasa in Bucuresti deoarece sunt mai toata ziua la serviciu, avand propriul business, iar curatenia era unul dintre cosmarurile mele, din lipsa de timp. Am apelat la serviciile Bromar Cleaning si deja sunt foarte linistita si multumita de serviciile prestate. Va recomand cu incredere, sunt profesionisti!”

Crina Timofte
Femeie de afaceri

„Locuiesc la casa si am avut dintotdeauna grave probleme cu soarecii. Am apelat la serviciile Bromar Cleaning si acum pot dormi linistita. Ii recomand cu cea mai mare incredere.”

Elena Dionisei
Managing Partner

„Cosmarul familiei mele a inceput in clipa in care am descoperit ca in bucatarie si baie am fost invadati de gandaci. Am incercat toate metodele gasite pe net sa scapam de ei dar nu am reusit. Prin serviciile Bromar Cleaning am rezolvat problema rapid, din prima zi. Apelati cu incredere la aceasta firma. Nu veti regreta!”

Dorin Cristea
Pensionar